Skip links

Home » FAQ

FAQ

Dolly Digital is heel eenvoudig in gebruik en werkt met alle Apps! Speel muziek af zoals je gewend bent, bijvoorbeeld via Spotify of alle gangbare muziek en audio Apps. Je hebt een zender nodig en een headset. Sluit je telefoon, iPad of een DJ-set of audio apparaat via Bluetooth of een kabel aan op de zender, druk op de aan knop van de headset en alles werkt direct! Zonder tijdrovende installatie!

Dolly Digital© is een premium merk dat in 2019 is opgericht en ongekend populair is binnen de markt voor Silent Disco.

Wij hebben een scala aan producten ontwikkeld die een oplossing bieden voor iedereen die van kristalhelder geluid houdt en een ongekend goede ervaring verwacht voor een event, in het onderwijs, de zorg en voor professionals zoals DJ’s en Silent Disco verhuurbedrijven en feesten.

Dolly Digital© levert niet alleen ongekend goede geluidskwaliteit, maar ook headsets die zeer comfortabel zijn en tegen een stootje kunnen zonder afbreuk te doen aan de kwalitatief hoogstaande uitstraling. Het merk garandeert dat blikkerig geluid of levering via buitenlandse websites met slechte kwaliteit tot het verleden behoort. Dolly Digital© is volledig storingsvrij en wordt binnen 1 dag thuis of aan kantoor geleverd.

Wil je zeker zijn van topkwaliteit geluid en geen moeizame installatie dan kies je voor Dolly Digital© Silent Disco!

Wij hebben alle producten op vooraad en versturen deze via PostNL nog dezelfde dag indien voor 16:00 uur besteld.

In 99,9% van de gevallen leveren wij de volgende dag binnen Nederland, Belgie en Duitsland. Voor andere landen  binnen Europa is dit geregeld binnen 2 dagen en voor levering wereldwijd kunnen wij een indicatie van de levertijd vooraf geven.

Elke Dolly Digital© headset heeft standaard 3 kanalen die aangeduid worden met een kleur: blauw, rood en groen. (Tip: De verlichting kan ook uitgeschakeld worden door de Power of LED knop 2 seconden in te drukken.) Op elke Dolly Digital© zender zit een kop met kanaal 1, 2 en 3. Je kunt dus heel eenvoudig beschikken over een 2e of 3e kanaal en daarmee tegelijkertijd een andere muziekstijl of iets anders zoals een stem laten horen. Dit werkt dus door een zender per kanaal te gebruiken en deze in te stellen op kanaal 1, 2 of 3. De rest gaat vanzelf. Zie ons aanbod van zenders en complete sets voor meer informatie.

Al onze zenders voldoen aan de Europesche standaard genaamd SRD. Waarmee legaal en vergunningvrij gewerkt mag worden.  Je hoeft slechts 1 ding te doen: sluit een zender met kabel of via Bluetooth aan op een je iPhone, iPad, Android Smartphone of bijvoorbeeld een DJ-set of microfoon. De koptelefoons zijn speciaal hiervoor gemaakt zonder dat je iets hoeft te installeren of koppelen. Het is een kwestie van op de Power knop drukken en het werkt direct. Zo simpel is het.

Dolly Digital© maakt gebruik van de ISM\SRD band 863/864 Mhz. Dit is een speciaal toegewezen deel van het radiospectrum die internationaal hiervoor is gereserveerd. [Let op dat veel buitenlandse namaak Silent Disco systemen zich hier niet aan houden met ruis tot gevolg] Dolly Digital© is ontworpen volgens de internationele ISM\SRD standaard en levert een helder en ruisvrij geluid van ongekende kwaliteit.

Ja dat kan heel eenvoudig.

Al onze zenders én al onze koptelefoons gebruiken dezelfde 3 kanalen in de 863/864Mhz band die hier wereldwijd voor gereserveerd is.

Hierdoor werken al onze zenders én al onze koptelefoons perfect met elkaar samen. Je kunt 3 willekeurige zenders aansluiten op een oneindig aantal koptelefoons (binnen een straal van maximaal 500 meter rondom de zender. Op festivals zijn dat er soms vele duizenden tegelijk met een ongekend goede geluidskwaliteit).

Je hoeft ook niets te installeren of te koppelen want het werkt direct. Je kunt op de koptelefoon via een druk op de Power knop eenvoudig tussen de 3 kanalen kiezen. De koptelefoon geeft het kanaal aan met de kleur blauw, rood of groen (je kunt de verlichting ook heel eenvoudig uitschakelen door 2 seconden op de Volume of LED knop te drukken).

Chat openen
1
Welkom bij Dolly Digital 👋 Stuur bij vragen gerust een bericht via WhatsApp!