Skip links

Koptelefoon in de klas

Een koptelefoon in de klas is een innovatieve aanvulling in het onderwijs, waarmee kinderen op een unieke manier genieten van dans en muziek. Met behulp van silent disco technologie, bekend van evenementen en festivals, nemen kinderen op een educatieve en leuke manier deel aan activiteiten zonder anderen te storen. Koptelefoons van Dolly Digital© zijn makkelijk in gebruik en werken met gangbare muziek-apps zoals Spotify en YouTube. Deze technologie biedt niet alleen creativiteit en plezier, maar zorgt er ook voor dat begeleiders het volumeniveau veilig kunnen regelen voor elk kind.

Bestellen Zakelijke mogelijkheden

Waarom een koptelefoon in de klas?

Een koptelefoon in de klas biedt een innovatieve manier om kinderen te laten genieten van muziek en dans binnen het onderwijs. De silent disco technologie, bekend van grote evenementen en festivals, kan nu ook in de klas worden gebruikt. Dit maakt educatieve activiteiten leuker en interactiever. Met een koptelefoon van Dolly Digital© kunnen kinderen eenvoudig muziek luisteren via apps zoals Spotify en YouTube. De koptelefoons zijn eenvoudig aan te sluiten op elk audio-apparaat en klaar voor gebruik. Elke headset heeft drie kanalen, waarbij goed te zien is welk kanaal kinderen gebruiken. De LED-verlichting kan worden uitgeschakeld om minder prikkels te geven.

Koptelefoons in de klas stimuleren creativiteit en helpen kinderen hun dansstijl te ontdekken terwijl ze samen plezier hebben. Bovendien kan elk kind met zijn eigen koptelefoon in de klas naar muziek luisteren zonder anderen te storen. Begeleiders kunnen het volumeniveau veilig regelen, zodat het gehoor van de kinderen beschermd blijft. Dolly Digital© koptelefoons zijn flexibel en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt, en zijn schaalbaar van vijf tot duizenden headsets, wat ze geschikt maakt voor verschillende groepsgroottes en activiteiten. Koptelefoons in de klas bieden een innovatieve en praktische oplossing om muziekeducatie te verrijken en kinderen op een nieuwe manier te laten leren en genieten.

Koptelefoon in de klas 2 - Dolly Digital
Koptelefoon in de klas - Dolly Digital

Shop per categorie

Complete sets

Bekijk producten

Accessoires

Bekijk producten

Waarom kiezen voor Dolly Digital?

Integratie met elk audiosysteem

Dolly Digital© werkt met elke App en elk apparaat. Sluit moeiteloos uw iPhone, Android en iPad aan en gebruik Spotify, Soundcloud, TikTok, Youtube en Podcasts. Of sluit uw DJ-set of professionele audio apparatuur aan, alles is mogelijk!

Adembenemende audiokwaliteit

Geniet met hi-res audio van de verfijnde nuances van geluid van studiokwaliteit en verbaas u over de kwaliteit van onze FD-Pro headset en T80Pro Bluetooth zender.

Super low-latency

Low latency headphones zijn een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een ononderbroken en meeslepende audio-ervaring. Met onze koptelefoons kunt u genieten van uw favoriete muziek en audio zonder vertraging of onderbrekingen.

Koptelefoon in de klas 3 - Dolly Digital
Koptelefoon in de klas - Dolly Digital

Ontdek de mogelijkheden voor het onderwijs

Ontdek de Dolly Digital© koptelefoons voor het onderwijs! Perfect voor muziek- en danslessen, bieden ze kinderen een unieke, stille ervaring zonder anderen te storen. Makkelijk te gebruiken met Spotify en YouTube, en veilig dankzij instelbaar volume. Flexibel en schaalbaar, geschikt voor elke klasgrootte. Voeg innovatie toe aan het onderwijs met een koptelefoon in de klas!

Meer informatie

Recente blogs

Silent Disco in de zorg
Tags

Testimonial zorggroep Archipel

Wij als begeleiders dagbesteding van Archipel Zorggroep in Eindhoven zochten een leuke activiteit om met onze cliënten te gaan doen. We wilden graag iets (voor onze doelgroep) vernieuwends met muziek

Chat openen
1
Welkom bij Dolly Digital 👋 Stuur bij vragen gerust een bericht via WhatsApp!