Skip links

Home » Zakelijk

Zakelijke mogelijkheden

Zakelijke opties

Dolly Digital© is uw partner voor de zakelijke markt. Wij hebben diverse oplossingen voor grote events en voor zakelijke toepassingen en denken graag mee om uw uitdaging tot een grandioos succes te maken.

Silent Disco technologie is overal

Silent Disco technologie is overal. U ziet ons op grote festivals, in de sportschool, als audio educatie voor uw kind, op universiteiten en hogescholen. Wij leveren oplossingen aan musea en voor rondleidingen en grootzakelijke klanten die onze producten en oplossingen zelf leveren aan hun klanten. Dolly Digital© is de oplossing voor elke situatie waarbij u een kleine of grote groep mensen wilt laten luisteren naar loepzuivere muziek en audio, desgewenst met een voice over en over meerdere kanalen voor gepersonaliseerde muziekstijl of educatie en rondleidingen. De mogelijkheden zijn eindeloos waarbij onze kwaliteit de doorslag geeft. Kies met Dolly Digital© voor zekerheid van HD audio en de beste gebruikerservaring.

Branding options
HD animated gif
Branding options 2

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Zakelijk in het kort

Integratie met elk audiosysteem

Dolly Digital© werkt naadloos met elk audio systeem. Sluit eenvoudig uw iPhone, Android, iPad, DJ-set of professionele audio apparatuur aan. Dolly Digital© is compatible met alle gangbare en professionele muziek en audio systemen en werkt zonder installatie. Zoals het volgens ons hoort!

Adembenemende audiokwaliteit

Geluid in zijn zuiverste vorm zonder ruis en met een vol geluid. Hoge zuivere tonen en diepe bas. Dolly Digital© is speciaal ontworpen voor een maximale audio beleving.

Super low-latency

Super low latency audio zorgt voor kristalhelder draadloos geluid zonder hapering zoals u nog nooit heeft gehoord.

Tot 12 uur luistertijd op één lading

Al onze koptelefoons zijn oplaadbaar en voorzien van een ingebouwde Li-Ion accu voor een luistertijd tot 12 uur. Bovendien leveren wij bij elke koptelefoon altijd een oplaadkabel die met elke reguliere USB oplader of powerbank werkt. Wij leveren tevens diverse modellen premium en professionele zenders met ingebouwde Li-Ion accu voor gebruik op locatie. Voor het handig en snel opladen van grote aantallen koptelefoons ineens leveren wij bovendien professionele USB snellaad oplaadstations.

Tot 500 meter hifi zendbereik

Silent Disco technologie staat voor een hoog bereik en een oneindig aantal koptelefoons die tegelijkertijd aangesloten kunnen worden zonder dat er een installatie nodig is. Het is een kwestie van de koptelefoon aan zetten en alles werkt direct, daarvoor hebben wij al gezorgd. Wij leveren bovendien diverse soorten zenders met een bereik van 150 tot een bereik van 500 meter in alle richtingen waardoor tot tienduizenden koptelefoons tegelijk gebruikt kunnen worden zonder kwaliteitsverlies.

Ruisvrij geluid en super diepe bass

Onze FD-Pro koptelefoons bieden een ultieme, zuivere, geluidsbeleving met heldere hoge tonen en een intense, diepe, bas. Een koptelefoon die je muziek en al je audio tot leven brengt en je laat genieten van elk detail.

Recente blogs

Silent Disco in de zorg
Tags

Testimonial zorggroep Archipel

Wij als begeleiders dagbesteding van Archipel Zorggroep in Eindhoven zochten een leuke activiteit om met onze cliënten te gaan doen. We wilden graag iets (voor onze doelgroep) vernieuwends met muziek

Chat openen
1
Welkom bij Dolly Digital 👋 Stuur bij vragen gerust een bericht via WhatsApp!