Skip links
silent disco event - Dolly Digital

Waarom een silent disco voor een event van jouw bedrijf?

Je zoekt een manier om de gasten op jouw bedrijfsevenement te verrassen. Een leuk concept om een gezellige dag of tof feest neer te zetten. Silent disco op een event voor jouw bedrijf: Dolly Digital vertelt waarom.

Muziek op het event voor een bedrijf

Bedrijfsevenementen heb je in allerlei vormen: van een personeelsfeest tot een informatief congres met lezingen en workshops. Wanneer muziek een rode draad is door het event of bijvoorbeeld dient als entertainment ter afwisseling, is een silent disco een mooie oplossing. Waarom? Dat leggen we je graag uit!

Het is uniek

Hoe vaak kom jij een silent disco tegen op een event voor bedrijven, zoals een personeelsfeest? Het is een uniek en leuk concept waarmee je jouw gasten verrast. Geef iedereen een draadloze koptelefoon en het feesten kan beginnen. Naast de unieke ervaring, is het ook nog eens een beleving met hoge kwaliteit. Waar grote geluidsboxen nog weleens verschillen in geluidskwaliteit, ben je er met silent disco koptelefoons van verzekerd dat de muziek voor iedereen goed en helder te horen is. Bovendien draagt een silent disco op een event bij aan het moderne imago van het bedrijf. Je laat zien dat je meegaat met technologische ontwikkelingen door draadloze koptelefoons in te zetten op jouw event.

• Het is veilig en duurzaam

Keiharde muziek die uit de geluidsboxen knalt: daar hebben je gasten met een silent disco op jouw event geen last van. Iedereen heeft een eigen koptelefoon, waarmee zelf het veilige volume aan geluid bepaald kan worden. Zo heeft elke bezoeker het geluidsniveau zelf in de hand.

Verder is een silent disco op een event voor een bedrijf ook duurzaam. Het geluid wordt gestuurd via draadloze koptelefoons, er is geen behoefte aan enorme luidsprekers of versterkers.

• Het is voor iedereen leuk

Aangezien elke gast een eigen koptelefoon heeft, bepaalt diegene zelf naar wat voor muziek hij luistert. Bij een silent disco kun je namelijk schakelen tussen meerdere zenders. Dat maakt een silent disco voor een event een unieke beleving voor iedereen. Gasten kiezen hun eigen kanaal en regelen zelf het volume. Die keuze maakt een silent disco ook interactief: iedereen heeft zelf in de hand waar hij of zij naar luistert.

Even genoeg muziek geluisterd? Dat is een ander voordeel van silent disco headphones op je event: gasten zetten de koptelefoon af en kunnen zo gewoon gezellig gesprekken voeren. Schreeuwen om elkaar te verstaan over de harde muziek is voor niemand leuk. Gesprekken voeren is dan praktisch onmogelijk. Met een silent disco voor je event is dat geen probleem.

• Het is ideaal voor grote groepen

Wil je muziek afspelen voor een grote groep mensen, zonder de gezondheidsrisico’s of kans op overlast? Silent disco koptelefoons zijn een ideale oplossing voor audio voor omvangrijke groepen. Dat kan oplopen tot wel honderden of duizenden gasten. Ook als er bijvoorbeeld meerdere activiteiten aanwezig zijn op je event, is de silent disco technologie ontzettend handig. Je kunt een silent disco met muziek in de ene ruimte organiseren, terwijl in een andere ruimte ongestoord een presentatie of lezing bezig is.

• Kies een locatie en tijd naar wens

Door het flexibele concept van een silent disco voor een event voor je bedrijf is het op veel locaties mogelijk. Het hoeft helemaal niet per se op locatie bij het bedrijf; ergens anders is geen probleem. Je bent niet gebonden aan akoestische beperkingen van een locatie. Zo kun je overal een bruisend en tof bedrijfsfeest of -event organiseren, zonder geluidsoverlast. Binnen of buiten, overdag of in de avond: een silent disco is op elk moment mogelijk.

silent disco event - Dolly Digital

• Het opzetten is zo geregeld

Lastig om een silent disco op te zetten? Maak je geen zorgen: de apparatuur is zo opgezet. Er zijn geen ingewikkelde geluidsinstallaties nodig om jouw gasten naar muziek te laten luisteren. Geen gedoe met enorme boxen, kabels en bedrading. Sluit eenvoudig bijvoorbeeld je iPhone, DJ-set of andere audioapparatuur aan en gebruik een zender voor de verschillende kanalen: er is geen installatie nodig.

De koptelefoons van Dolly Digital zijn gebruiksklaar, zonder ingewikkelde installatie.

Headphones kopen voor een silent disco event van jouw bedrijf

Ontdek de kwalitatieve silent disco koptelefoons van Dolly Digital. Breng je evenement naar een hoger niveau met onze audio-oplossing. We hebben een uitgebreid assortiment koptelefoons. Maak kennis met de perfecte geluidskwaliteit van onze silent disco headphones. Bestel direct: onze producten zijn gelijk gebruiksklaar.

Ik zoek koptelefoons voor mijn silent disco event.

Koop de beste kwaliteit silent disco headphones.

Leave a comment

Chat openen
1
Welkom bij Dolly Digital 👋 Stuur bij vragen gerust een bericht via WhatsApp!