Skip links

Home » Silent Disco: voor professionals is er nog meer keuze met de T80 Pro Bluetooth

Silent Disco: voor professionals is er nog meer keuze met de T80 Pro Bluetooth

T80 Pro Bluetooth at DJ booth

Silent Disco: voor professionals is er nog meer keuze met de T80 Pro Bluetooth

Dolly Digital presenteert met trots de T80Pro Bluetooth-zender, een krachtige toevoeging aan onze professionele range audioapparatuur. Deze zender is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van veeleisende professionals en biedt een scala aan indrukwekkende functies:


  1. Bluetooth 5.0-technologie: De T80Pro maakt gebruik van Bluetooth, wat resulteert in verbeterde audiokwaliteit, een sterke compatibiliteit en een lage latency. Hierdoor kun je draadloos en met kabel muziek streamen zonder verlies van kwaliteit.
  2. Professionele draagkoffer: De T80Pro Bluetooth wordt geleverd in een stevige, professionele draagkoffer. Deze case beschermt niet alleen de zender, maar maakt het ook gemakkelijk om de apparatuur te vervoeren naar verschillende locaties.
  3. Onbeperkt aantal headsets: Met de T80Pro Bluetooth kun je een onbeperkt aantal headsets verbinden. Of je nu een klein evenement organiseert of een grootschalige bijeenkomst, deze zender biedt flexibiliteit zonder compromissen.
  4. Indrukwekkend bereik: De T80Pro Bluetooth heeft een bereik van maar liefst 500 meter. Dit betekent dat je zonder signaalverlies kunt bewegen en genieten van hoogwaardig geluid, zelfs op grote afstand.
  5. Lange batterijduur: De ingebouwde oplaadbare batterij gaat lang mee, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over stroomuitval tijdens belangrijke momenten. Een oplader is tevens meegeleverd en de T80Pro Bluetooth kan rechtstreeks aangesloten worden op het lichtnet voor oneindig lange speelduur.

Of je nu een DJ bent, een evenementenorganisator, een docent of een zorgprofessional, de T80Pro Bluetooth-zender biedt de betrouwbaarheid en prestaties die je nodig hebt. Ontdek de vrijheid van draadloos geluid met Dolly Digital!

Meer informatie over de T80Pro Bluetooth en andere producten vind je op de Dolly Digital-website.

Featured Image
Chat openen
1
Welkom bij Dolly Digital 👋 Stuur bij vragen gerust een bericht via WhatsApp!