Skip links

Home » Silent Disco Technologie van Dolly Digital©: De innovatieve aanvulling voor Buitenschoolse Opvangprogramma’s

Silent Disco Technologie van Dolly Digital©: De innovatieve aanvulling voor Buitenschoolse Opvangprogramma’s

Silent Disco Technologie van Dolly Digital©: De innovatieve aanvulling voor Buitenschoolse Opvangprogramma’s

het gebruik van Silent Disco koptelefoons is niet alleen populair op events en festivals. Ze zijn ook een geweldige aanvulling op buitenschoolse opvangprogramma’s, waar kinderen op een innovatieve manier van muziek en dans kunnen genieten. Laten we eens ontdekken waarom Dolly Digital© Silent Disco-technologie zo populair is bij educatieve en dansactiviteiten met kinderen.

Hoe Werkt Het?

Dolly Digital© Silent Disco koptelefoons werken naadloos met alle gangbare muziek-apps, zoals Spotify, Soundcloud en YouTube. Het is eenvoudig: sluit je telefoon, iPad, muziekspeler of elk ander audio-apparaat aan en je bent klaar om te dansen! Elke headset heeft drie kanalen (rood, groen en blauw), zodat je precies kunt zien op welk kanaal elk kind of groep zit. En als je even geen zin hebt in knipperende LED-verlichting, druk je gewoon drie seconden op de Volume of LED knop om het uit te schakelen.

Waarom Dolly Digital©?

  1. Educatief Plezier: Silent Disco’s stimuleren creativiteit, ritmegevoel en expressie bij kinderen. Ze kunnen hun eigen dansstijl ontdekken en samen plezier hebben.
  2. Veilig en Beheersbaar: Met individuele headsets kunnen kinderen naar hun eigen muziek luisteren zonder anderen te storen. Begeleiders kunnen het volume regelen en ervoor zorgen dat het geluidsniveau geschikt is.
  3. Flexibiliteit: Of het nu gaat om een themafeest, een dansworkshop of een ontspannen luistermoment, Dolly Digital© past zich aan. Je kunt het overal gebruiken, binnen of buiten.

Dansen op de Golven van Muziek

Met Dolly Digital© Silent Disco-technologie kunnen kinderen dansen op de golven van muziek, terwijl ze tegelijkertijd leren en plezier hebben. Bezoek onze website voor meer informatie en om je eigen set te kopen. 🎧🎶

Leave a comment

Chat openen
1
Welkom bij Dolly Digital 👋 Stuur bij vragen gerust een bericht via WhatsApp!